Premierul Sorin Grindeanu neagă că ar exista discuții la conducerea coaliției privind remanierea și respinge informațiile apărute în presă referitoare la faptul că zilele lui la șefia Guver nului ar fi numărate.

“Discuții am tot timpul și nu încercați să creați între mine și alți colegi de-ai mei tensiuni, pentru că nu sunt”, a declarat Grindeanu, marți, întrebat de jurnaliști după o vizită de lucru la Ministerul Finanțelor.

“Sunt lucruri pe care le monitorizează și primul-ministru, și le monitorizează, așa cum e normal (…), și coaliția de guvernare, pentru că ne dorim ca acest program de guvernare să fie implementat, iar toate măsurile să fie adoptate, așa cum am spus în campania electorală”, a mai spus premierul.

În opinia sa, la unele ministere “ritmul poate să fie mai accelerat”.

“Sunt ministere unde ritmul poate să fie mai accelerat”, a spus Grindeanu, fără a preciza la ce ministere face referire.

Întrebat dacă le-a transmis miniștrilor respectivi că are nemulțumiri, Grindeanu a spus: “Da, le-am transmis inclusiv zilele trecute, inclusiv azi lucrurile pe care le văd a fi îmbunătățite, sunt lucruri normale. Lucrăm într-o echipă. Eu îmi doresc și și dânșii își doresc să își îmbunătățească activitatea și Guvernul să performeze”.

La întrebarea dacă există miniștri care doresc să demisioneze pentru a cădea Guvernul, Grindeanu a evitat să răspundă. Nici la întrebarea de ce nu se mai respectă programul de guvernare premierul s-a fofilat.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version