Acuzat de Gabriela Firea că pune piedici Primăriei Capitalei şi nu vrea să pună umărul la dezvoltarea Bucureştiului, premierul Sorin Grindeanu a oferit luni un fel de drept la replică.

Pe de o parte, Grindeanu a ţinut să precizeze că “mai avem foarte multe de făcut, însă este un drum pe care am pornit şi pe care suntem decişi să mergem în continuare. A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă pe care o iau în serios în fiecare secundă”.

Pe de altă parte, premierul i-a atras atenţia Gabrielei Firea că “adversarii se află în afara partidului. Noi avem nevoie de stabilitate şi de obiective şi priorităţi pe care să le împărtăşim cu toţii”.

Nu în ultimul rând, Grindeanu a ţinut să se laude iar cu realizările sale punctând faptul că “Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version