Deşi iniţial părea să ia în calcul această soluţie, a alegerilor anticipate, “recomandată” de mai mulţi lideri politici, Klaus Iohannis, preşedintele României, şi-a schimbat radical viziunea după întâlnirea cu protestatarii din Piaţa Universităţii.

iohannis 3

Cum a promis, Iohannis a făcut o baie de mulţime duminică seara, iar liderul de la Cotroceni pare convins să facă pe plac celor aproximativ 1.000 de protestatari prezenţi în Piaţa Universităţii.

Oamenii l-au asaltat cu păreri şi recomandări, iar una dintre acestea a fost cât se poate de clară: “Nu vrem anticipate pentru că în Parlament vor ajunge aceleaşi partide”.

Ca un adevărat “plagiator”, Iohannis a preluat rapid ideea şi a anunţat că “nu înclin foarte mult acum spre anticipate pentru că este o variantă care nu ar rezolva problema”.

Pe de altă parte, luat de valul mulţimii, Iohannis a vrut să dea o palmă politicienilor şi a precizat că “liderii politici sunt dispuşi să discute despre alegeri anticipate sau despre un guvern tehnocrat, însă nimeni nu este dispus să discute despre un guvern politic. Asta e o noutate şi ne arată că nimeni nu este în stare să-şi asume responsabilitatea”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version