Abia revenit la Cotroceni după o lună de absență, președintele Klaus Iohannis nu merge cu președintele Senatului – al doilea om în stat -, Nicolael Ciucă (PNL), la manifestările de la Iași și Focșani organizate, miercuri, de Ziua Unirii Principatelor Române.

Iohannis rânâne în București și va participa la ceremonia de la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut” din parcul Carol I, potrivit agendei publice.

Premierul Marcel Ciolacu s-a răzgândit și nu l-a mai însoțit pe partenerul său de guvernare, Nicolae Ciucă, la festivitățile de la Iași și Focșani de Ziua Unirii Principatelor Române, preferând să se afișeze cu președintele Klaus Iohannis, înconjurat de forțele de ordine în parcul Carol I din București, la depunerea de coroane la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut”.

De frica huiduielilor, Ciolacu l-a lăsat singur pe Ciucă la Iași de Ziua Unirii Principatelor, preferându-l pe Iohannis la București

La Iași s-a anunțat și AUR, condus de George Simion, care organizează miercuri un marş dedicat zilei de 24 ianuarie, pe traseul Piaţa Unirii-Palatul Culturii.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version