Lidera USR, Elena Lasconi, desemnată de partid candidată la Președinție, îi adresează trei întrebări premierului Marcel Ciolacu (PSD), imediat după anunțarea de către acesta că va intra în cursa pentru prezidențiale.

Iată care sunt întrebările:

„1. Ce căuta la vânătoare cu un terorist – Omar Hayssam – și dacă este prieten și cu alți teroriști?

2. La ce vârstă a luat bacalaureatul și ce studii a făcut?

3. În ce condiții și-a luat carnetul de revolționar, pentru că știe toată lumea că nu a avut nicio contribuție la Revoluția din 1989, doar că a obținut niște spații comerciale gratis în piața din Buzău.

De ce sunt importante cele trei întrebări? Pentru că, de fapt, ele conturează imaginea celui care vrea să fie președintele României. Nu cred că președintele României ar trebui să fie prieten cu vreun terorist. Nu cred că ar trebui să existe dubii despre studiile pe care le are președintele României sau semne de întrebare despre cum a obținut acel certificat de revoluționar”, a scris pe Facebook Elena Lasconi.

sursă foto Facebook Clotilde Armand

Ea se declară surprinsă de anunțul lui Ciolacu, dar spune că se bucură că va intra cu el în turul 2:

„Mă bucur că am aflat cu cine intru în turul 2 și cred că mulți se și miră că Marcel Ciolacu și-a făcut curaj să candideze. Mi se pare incredibil că după un mandat dezastruos de prim-ministru îți dorești să fii președinte de țară. Datele economice, din punctul meu de vedere, dar și al specialiștilor, sunt îngrijorătoare. Știți foarte bine că avem un deficit foarte mare, cea mai mare inflație, oamenii simt slaba guvernare, simt că o duc din ce în ce mai prost și că pot cumpăra din ce în ce mai puține lucruri când merg la piață sau la magazin”.

În finalul mesajului, Lasconi îl invita pe Marcel Ciolacu la o dezbatere publică: „Îl invit pe domnul Ciolacu la o dezbatere cu public, cu românii, care să fie în jurul nostru, pe model american, să se uite în ochii oamenilor și să le spună că o duc mai bine, să vedem ce părere au și românii.”

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version