Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a participat, luni seara, la o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

dragnea

La finalul întrevederii, Dragnea a recunoscut, printre altele, că “bugetarii au nevoie de salarii decente pentru a oferi servicii de calitate. Declaraţiile belicoase de la televizor nu fac bine nimănui”.

Declaraţiile lui Dragnea vin şi ca o avanpremieră la majorările salariale care vor intra în vigoare începând cu 1 decembrie. Toţi bugetarii vor beneficia de majorări de 10%, iar cei din educaţie şi sănătate de 25%.

“Ar fi bine să ne dăm cu părerea despre Legea salarizării bugetare în momentul în care o vedem. “Trebuie să vorbim despre faptul că toţi bugetarii din România au nevoie de salarii decente, pentru că toată ţara sau societăţile comerciale, oamenii, cetăţenii au nevoie de servicii publice de calitate, or dacă vrei să ceri calitate şi eficienţă de la un sistem administrativ trebuie să fie plătit bine. Dacă vrei să speri că lupta anticorupţie va avea rezultate notabile trebuie ca cei care lucrează în slujba statului să aibă salarii decente, deci mai multă rezervă când se fac aceste declaraţii”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult, preşedintele Partidului Social Democrat îi recomandă premierului Dacian Cioloş “să se asigure că toate măsurile bune pentru milioane de români vor avea resurse financiare în buget. Pentru că România are nevoie să fim mai cumpătaţi, să existe mult mai puţini războinici la televizor, să ne aşezăm mult mai atenţi şi să construim pentru această ţară”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version