După ce 4.000 de parlamentari au luat cu asalt Palatul Parlamentului, din cauza reglementării numărului de câini ce pot fi ţinuţi pe lângă o stângă, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, dar şi Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, au decis să intervină.

dragnea

Primul i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că ar trebui să trimită spre reexaminare Legea vânătorii. “Am trimis deja preşedintelui o solicitare şi o rugăminte în acest sens. Mi se pare că Legea vânătorii nu a fost discutată cu atenţie. I-am cerut să o trimită în Parlament pentru reexaminare şi pentru a o discuta cu toate părţile interesate. Şi eu sunt vânător de foarte mulţi ani. Vânătoarea este un sport. Dar de aici şi până la a restricţiona drepturile oierilor de a-şi creşte oile … În legătură cu câinii, motivaţia nu este corectă. Niciun câine ciobănesc nu aleargă după iepuri. Cred că cei care au votat în neştiinţă de cauză au fost păcăliţi”, a spus Liviu Dragnea.

Deşi a anunţat că nu se mai implică în politică, după eliberarea din închisoare, Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, nu a ezitat să-i ia în râs pe parlamentarii care au votat Legea vânătorii.

Becali a reuşit un joc de cuvinte inegalabil: “Au votat ca oile, cu mâinile sus”! Afaceristul susţine că protestul ciobanilor este justificat şi că “legile adoptate de aleşi sunt împotriva firii. După aia şi ei se crucesc de ce au votat”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version