„Lui Marcel Ciolacu îi este frică să o demită pe Gabriela Firea”, este de părere liderul REPER, Dacian Cioloș, fost premier tehnocrat, el precizând că președintelui PSD „îi este teamă să fie onest”.

Iată argumentele lui Cioloș:

„Probabil că i se amestecă multe calcule în cap acum. Oare va pierde partidul, oare îl vor susține la președinție sau îl vor lăsa din brațe ca pe Năstase, Ponta sau Dragnea? Tot felul de întrebări fără răspuns îl fac pe Marcel Ciolacu să tremure în fața deciziei de demitere a Gabrielei Firea.

Ce uită șeful PSD e că soarta lui politică e cu mult mai puțin importantă decât deciziile reale, necesare și morale pentru țară. Ar fi trebuit să o demită pe Gabriela Firea de cel puțin o săptămână.
Faptul că aruncă vina, pas cu pas, pe câte unul sau altul demonstrează că Marcel Ciolacu nu înțelege ce înseamnă responsabilitatea pe care o are în fruntea Guvernului: să slujească țara, nu partidul”.
 
Într-o altă postare pe Facebook, Dacian Cioloș a opinat: „Patronul azilelor groazei a fost angajatul Gabrielei Firea atât la Primăria Capitalei, cât și la Parlament. Marcel Ciolacu are două opțiuni: ori o dă afară pe Firea, ori pleacă cu ea și cu tot guvernul”. 
 
Declarațiile lui Dacian Cioloș vin după ce ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat, joi, după ce a ținut „cu dinții” de fotoliu, timp de 9 zile în care însă scandalul azilelor groazei a escaladat. 
 
Budăi a susținut, inițial, că nu avea „atribuții de a verifica ce mănâncă oamenii respectivi”. 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version