Aproape 1.000 de persoane participă, sâmbătă, la Congresul Tineretului Social Democrat.

b dragnea

Membrii TSD îşi aleg noua conducere, după ce Mihai Sturzu a decis să renunţe la funcţia de preşedinte. Sturzu este nemulţumit de modul în care Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a pus stăpânire pe formaţiunea politică.

De altfel, cei doi nu au ezitat să se ia în coarne la Congresul TSD. Primul semnal al atacurilor a fost dat de Sturzu, care a precizat că “indiferent de numele noului preşedinte al TSD, singurul care câştigă este Dragnea”. De asemenea, Sturzu i-a solicitat lui Dragnea să renunţe la şefia PSD atâta vreme cât numele său este în continuare implicat în dosarul Referendumul.

Mai mult, Sturzu a anunţat că se gândeşte serios să renunţe la PSD şi să-şi dea demisia din partid chiar de luni.

De partea cealaltă, Dragnea a ţinut să precizeze că “nimeni, nici măcar colegii săi din TSD, nu i-au solicitat domnului Sturzu să rămână în partid”. În plus, Dragnea a afirmat că “tinerii din partid au foarte multă speranţă. Aşteaptă să-şi voteze noul lider, care totuşi să fie un lider adevărat. În TSD sunt oameni hotărâţi să facem schimbări profunde, să ne apucăm serios de campanie”.

Dragnea l-a acuzat pe Sturzu că “ar fi trebuit să-i invite la Congres pe foştii lideri TSD, Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu. Era de datoria preşedintelui încă în exerciţiu. Dar am văzut că domnul Sturzu aştepta să fie rugat să rămână în partid. Nimeni nu l-a rugat, aşa că nu ştiu ce va face”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version