Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, celebru în special grație poreclei de “Mitralieră”, aruncă din nou cu acuze în toate direcțiile.

Deși mii de bucureșteni și nu numai au coborât din nou în stradă pentru a susține menținerea Laurei Codruța Kovesi în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, Rădulescu ia la mișto protestele și susține că “de fapt oamenii ăia habar nu au de ce se află acolo. Sunt convins că sunt manevrați de sistemul care a pus la punct toată această nebunie ce se petrece în România”.

De asemenea, Rădulescu este convins că există manevre obscure pentru menținerea Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA acuzând un blat între Inspecția Judiciară și Consiliul Superior al Magistraturii.

“Toată lumea, inclusiv președintele Klaus Iohannis, este de părere că vinovații trebuie să ajungă la închisoare. Și atunci pe oamenii aceștia din Sistem care greșesc cine îi deferă justiției? Aș vrea să mergeți în piață și să-i întrebați pe protestatarii ăia, domnule, ți se pare normal să ajungă oameni nevinovați după gratii? Ce faci dacă o rudă a dumitale ajunge pe nedrept în închisoare? Dacă ei sunt de acord cu așa ceva, înseamnă că într-adevăr trăim într-o țară nebună unde nu mai există stat de drept. Oricum sunt convins că CSM și Inspecția Judiciară au blat ca nimeni să nu scoată ochii la nimeni. Pentru că Inspecția Judiciară e clar că nu și-a făcut treaba”, a fost mesajul transmis de deputatul “Mitralieră”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version