După zile întregi de discuţii şi negocieri, Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a validat, marţi, candidatura lui Răzvan Mironescu la alegerile pentru Primăria Sector 6.

mironescu

Anunţul a fost făcut de Vasile Blaga, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, care a precizat că PNL merge cu Eugen Curteanu la alegerile pentru preşedintele CJ Bistriţa, Mugur Cozmanciuc la alegerile pentru preşedintele CJ Neamţ şi Alin Popoviciu la alegerile pentru preşedintele CJ Timiş.

Răzvan Mironescu este un politician atipic, el intrând în această lume abia la 39 de ani, când a devenit membru al Partidului Naţional Liberal. Este vicepreşedintele filialei PNL Sector 6 şi a fost secretar-coordonator al aceleiaşi filiale.

A absolvit Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universităţii Bucureşti, un MBA organizat de University of Washington, dar şi cursuri organizate de Colegiul Naţional de Apărare.

Este unul dintre cei mai bogaţi deputaţi

Deşi s-a ocupat timp de 20 de ani de diferite SRL-uri mai puţin cunoscute, Răzvan Mironescu a devenit un adevarăt “Rege al afacerilor imobiliare” care îl transformă într-unul dintre cei mai bogaţi deputaţi.

Anul trecut, Mironescu se lăuda în declaraţia de avere cu patru terenuri, trei în Bucureşti şi unul în comuna Tunari, care măsoară în total peste 15.300 de metri pătraţi şi pe care deputatul le are în proprietate alături de soţia sau de tatăl său.

În plus, la imobiliare, Mironescu mai are trecute un spaţiu de birouri de peste 758 de metri pătraţi, trei apartamente şi o casă de peste 384,5 metri pătraţi.

Averea lui Mironescu este completată cu o colecţie de ceasuri de mână în valoare de peste 30.000 de euro plus suma de 600.000 de lei existentă în mai multe conturi deschise la Banca Transilvania sau ING.

În 2014, Mironescu a mai obţinut venituri în valoare totală de peste 170.000 de lei, din munca depusă, dar şi peste 74.000 de lei din chirii şi 50.000 de euro din vânzarea unei case din Câmpina.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version