Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a aparut marti in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

piedone 1

Acuzat de abuz in serviciu si de fals intelectual in asa-numitul dosar Colectiv, respectiv ca a aprobat in mod ilegal existenta mai multor localuri, Piedone a fost plasat sub control judiciar pe cautiune.

Cautiunea a fost stabilita la 1,5 milioane de lei, dar Piedone a precizat ca nu detine banii necesari pentru a achita o asemenea cautiune.

Fostul edil a contestat cautiunea, dar contestatia se va judeca abia pe 4 ianuarie. Pentru a fi sigur ca evita Arestul Central al Politiei Capitalei, Piedone s-a intalnit marti cu procurorii DNA pentru a oferi mai multe garantii pentru acoperirea cautiunii.

Astfel, procurorii i-au pus sechestru pe un imobil si pe mai multe masini de epoca, bunuri mobile si imobile ce ar putea fi valorificate in cazul in care Piedone pierde contestatia pe cautiune.

“Am solicitat sa se instituie masura sechestrului asigurator asupra unor bunuri ale domnului Cristian Popescu pe care le-am adus ca garantie in vederea acoperirii cautiunii. S-a admis cererea noastra, s-a instituit sechestrul asigurator. Contestatia se va judeca, are termen pe 4 ianuarie”, a anuntat avocatul lui Piedone.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version