PMP a depus din nou în Parlament proiectul de reducere la 300 a numărului de parlamentari, așa cum au optat românii ;a referendumul din 2009.

Președintele executiv al partidului, Eugen Tomac, a declarat joi că ”nu vom cere sprijinul celor de la PNL, pentru că anul trecut această lege a fost dezbătută în Parlament, iar PNL şi PSD au votat împotriva reducerii numărului de parlamentari la 300”.

Tomac a anunțat că “am luat decizia în grupurile parlamentare ale PMP să începem o nouă campanie în ceea ce priveşte curăţarea Parlamentului de nulităţi”.

“Am depus din nou în Parlament iniţiativa legislativă privind reducerea numărului de parlamentari la 300. Vom începe o campanie naţională pe acest subiect pentru că credem că cei aproape 10 milioane de români care au ieşit în stradă şi au spus că vor un Parlament cu mai puţin parlamentari şi mai eficienţi au dreptate”, a spus el.

Eugen Tomac a adăugat că “societatea trebuie să conştientizeze cât de toxic a ajuns Parlamentul”.

”Este nevoie de o campanie naţională, în care să îi invităm pe cetăţeni să se implice alături de noi, pentru că un referendum trebuie respectat chiar dacă s-a desfăşurat în urmă cu 8-9 ani. Dacă va fi nevoie, vom aduce în faţa Parlamentului un milion de români pentru a convinge PSD să nu mai sfideze voinţa majorităţii cetăţenilor”, a precizat deputatul PMP.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version