Membrii Partidului Naţional Liberal au anunţat, prin vocea copreşedintelui Alina Gorghiu, că unul dintre obiectivele acestei formaţiuni politice este îndepărtarea lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului.

 

Alina Gorghiu il vrea disparut cat mai repede pe Tariceanu din fruntea Senatului
Alina Gorghiu il vrea disparut cat mai repede pe Tariceanu din fruntea Senatului

“Strângem semnături pentru schimbarea domnului Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului. Considerăm că este un demers de bun simţ şi firesc pe care PNL îl demarează încă din această săptămână. Dacă tot dorim recredibilizarea Parlamentului, de ce să nu începem cu schimbarea preşedintelui Senatului”, a anunţat Alina Gorghiu.

Aceasta susţine că “domnul Tăriceanu nu mai poate sta în fruntea Senatului. Vorbim despre o persoană extrem de toxică şi care nu îndeplineşte nici pe departe standardele pentru şefia Senatului”.

Există informaţii conform cărora s-ar dori îndepărtarea lui Tăriceanu din fruntea Senatului în special din cauza legăturii pe care o are cu dosarul Microsoft.

O variantă vehiculată pentru înlocuirea lui Tăriceanu este numele lui Vasile Blaga, dar celălalt copreşedinte al Partidului Naţional Liberal nu a dat semne reale că ar fi interesat de o asemenea funcţie.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version