Deşi au trecut câteva luni de când şi-a dat demisia din funcţia de premier, Victor Ponta pare că încă nu a trecut peste momentul respectiv.

victor-ponta1-1

Iar unul dintre cei pe care îi consideră vinovaţi de eşecul său este, evident, Klaus Iohannis, preşedintele României şi omul care, practic, l-a învins la alegerile prezidenţiale din 2014.

Fostul premier îl acuză pe Iohannis că “a speculat fără perdea sau subtilitate, în mod politic, tragedia din Club Colectiv”. Ponta îşi aminteşte că era în avion spre România, când s-a petrecut tragedia din Club Colectiv, şi că “sâmbătă dimineaţa, când am ajuns, m-am şi dus la Guvern, dar Iohannis deja se implicase. Probabil i-a zis Mihalache (n.r. – consilierul prezidenţial Dan Mihalache) că era momentul să-l dea jos pe Ponta. Cred că aia a fost singura zi de sâmbătă în care Iohannis a lucrat ca preşedinte, chiar dacă după aia s-a dus la o nuntă la Sibiu”.

Într-o intervenţie avută la realitatea.net, Ponta atrage atenţia că “voturile din această toamnă nu vor conta, pentru că Iohannis va pune ce guvern va dori. Chiar dacă PSD îşi face majoritate, Iohannis va pune premier pe cine vrea. Că, să fim serioşi, nici pe el nu l-a votat lumea la prezidenţiale. Au fost voturi împotriva mea, atât”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version