Între două discuţii cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unita, Victor Ponta nu uită să-şi atace vechiul rival, respectiv pe Traian Băsescu.

ponta

Fostul premier este convins că PRU, chiar şi fără el în frunte, va creşte după înregimentarea unor nume de top precum Sebastian Ghiţă, Mihai Sturzu sau Cristian Rizea.

Iar eventuala creştere a Partidului România Unită ar însemna un mare pericol pentru Partidul Mişcarea Populară şi liderul acestei formaţiuni politice, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

Ponta este convins că “dezvoltarea PRU îl face pe Traian Băsescu să moară de frică. Nu mai prinde 5% şi intrarea în Parlament în decembrie. Îl cunosc atât de bine pe Traian Băsescu încât aş putea să-mi fac o nouă teză de doctorat în Băsescologie. A încercat să păcălească electoratul naţionalist dându-se de trei ori peste cap, precum în poveşti. Însă el uită ce a făcut în cei 10 ani de mandat, iar acum nu mai ţine păcăleala”.

Mai mult, fostul premier a ţinut să puncteze mai multe elemente care ar scoate la iveală faptul că Băsescu nu este tocmai naţionalistul ideal: “nu PRU şi Diaconu au scos faimoasa formulă cu … La licuriciul cel mai mare/ nici nu au adus PRU şi Diaconu FMI în ţară/ nici nu au semnat fără mandat în numele României faimosul MTO care trebuia să condamne România la subdezvoltare/ nu au vândut România la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca să primim jumătate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ şi nici nu au condus PRU şi Diaconu Guvernul 2009-2011 care a băgat în faliment sute de mii de firme cu capital românesc şi a lăsat în şomaj 750.000 de români! Deci frica lui Băsescu de PRU este justificată – votanţii naţionalişti nu o să mai voteze PMP condus de cel care a vândut cel mai mult România altora pentru salvarea sa proprie/ şi Băsescu şi PMP nu îi mai vedem din Decembrie în Parlament!!! Asta chiar că sună foarte bine! Băse – ti-e frica!”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version