Curtat cu insistenţă de Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, fostul premier Victor Ponta pare mai degrabă dispus să rămână în PSD, dar lasă o portiţă deschisă.

ponta vorbeste

Ponta susţine că vrea doar să fie membru simplu al PSD-ului cel puţin până îşi rezolvă problemele din justiţie.

“Am fost preşedinte al PSD timp de şase ani. Am demisionat din funcţia de preşedinte al PSD în momentul în care am avut acea problemă cu dosarul. Nu vreau să fiu din nou preşedinte al PSD înainte de a avea o decizie finală a justiţiei, care să arate că nu am făcut nimic ilegal acum zece ani. Dar îmi doresc să rămân în PSD”, a afirmat Ponta, într-o intervenţie avută la B1 TV.

Totuşi, fostul premier este conştient că, atâta vreme cât nu se află el la butoane, se poate întâmpla orice şi spune că “precum într-un joc de fotbal, ştiu că fiecare conducere îşi face o anumită gândire. Vine un antrenor nou şi zice: pe jucătorii ăştia îi vreau, pe ăia nu îi vreau. E jucător bun, dar nu îl vreau. Aşa şi cu mine. Dacă se decide că nu au nevoie de mine, poate cei din PSD acceptă să mă cedeze cu împrumut unei alte echipe, deşi eu îmi doresc să rămân în PSD”.

Cât despre oferta făcută de Bogdan Diaconu, care îl vrea şef peste un PRU întărit în ultimele zile cu Sebastian Ghiţă, Mihai Sturzu şi Cristian Rizea, Ponta susţine că “este bine să avem un partid naţionalist. Cred în această idee”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version