Aruncat în lupta pentru Primăria Capitalei împotriva voinţei sale, Cătălin Predoiu, liderul PNL, joacă haotic însă nu pregetă să dea vina pe alţii.

catalin-predoiu pnl

Într-o încercare disperată de a-şi ridica numărul fanilor sau de a-şi găsi alibi în cazul unui eşec, Predoiu a solicitat o colaborare cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul.

Concret, Predoiu a solicitat un sondaj de opinie care să arate cine este mai bun între el şi Nicuşor Dan, candidatul USB. Liderul PNL merge la două capete, ori îşi asigură suport din partea fanilor USB, ori arată că aruncarea sa în luptă a fost una tardivă şi nu a avut ce face, spălându-se astfel pe mâini de eventuala ratare a obiectivului.

Ideea de bază este, însă, de a unifica dreapta politică împotriva Partidului Social Democrat şi de a împiedica victoria tot mai clară a Gabrielei Firea ce se prefigurează la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Implicat în problemă, Nicuşor Dan a anunţat, duminică seara, că este de acord cu organizarea sondajului, cu condiţia ca el să fie realizat de o casă de sondare a opiniei publice internaţionale.

Totuşi, Nicuşor Dan a precizat că “vreau doar ca bucureştenii să fie corect informaţi în legătură cu cine are mai multe şanse la alegeri, eu sau domnul Predoiu. Nu se pune problema să renunţ la candidatură”.

Agasat de anunţul lui Nicuşor Dan, Predoiu l-a atacat luni în termeni duri. “Până la urmă Nicuşor Dan ce vrea? Că nu înţelegem nimic. A spus că acceptă sondajul de opinie, dar că nu renunţă la candidatură, ceea ce înseamnă că este contradictoriu. Cred că trebuie să-l întrebăm clar ce vrea? Vrea sau nu vrea să unificăm votul de dreapta?”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version