Aflat în vacanţă cu soţia în Florida, preşedintele Klaus Iohannis îi invită pe români să-i trimită mesaje pe noul site al Administrației Prezidențiale, care s-a schimbat la faţă înainte de Crăciun şi după un an cu mandatul neamţului.

iohannis site

“Noul site al Administrației Prezidențiale este online. Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am inițiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administrație Prezidențială funcțională și deschisă către cetățeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteți transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!“, este mesajul postat de Iohannis atât pe site, cât şi pe pagina sa de Facebook.

Noul site are interfaţa schimbată şi o secţiune nouă, intitulată “Scrie-i preşedintelui”.

Ironizat drept “mutul” sau “ficusul de la Cotroceni”, Klaus Iohannis este recunoscut prin lipsa de comunicare. Într-un an a acordat doar 3 interviuri – toate înregistrate – şi a avut puţine conferinţe de presă la Cotroceni.

Practic, comunicarea sa cu românii s-a făcut pe Facebook.

De astăzi, Iohannis a intrat în concediu şi se află împreună cu soţia în Florida, unde îşi vor petrece Crăciunul. Cei doi au revenit în acelaşi loc unde au fost şi în urmă cu un an. Este binecunoscut faptul că Iohannis şi-a luat concediu imediat după câştigarea alegerilor, iar presa a crezut atunci că s-a dus pentru întâlniri secrete cu oficiali din SUA.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version