După ce deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat că Iohannis ar putea fi înlăturat din funcţia de preşedinte al ţării, din cauza unui presupus dosar în care ar urma să fie implicată soţia sa, Carmen Iohannis, Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, sare şi el la beregeta lui Klaus.

diaconu

Liderul PRU se leagă, însă, de povestea cu moscheea care ar urma să fie construită la Bucureşti şi spune că, prin susţinerea proiectului respectiv, preşedintele României încalcă prevederile constituţionale.

“Administraţia Prezidenţială a anunţat, pe surse variate, că va permite construcţia mega moscheii, dând vina pe alţii pentru vasalitatea preşedintelui în faţa lui Erdogan. Mega moscheea de la Bucureşti este un afront adus istoriei creştine a neamului românesc şi o batjocură la adresa înaintaşilor noştri care şi-au dat viaţa pentru a-şi apăra ţara de invazia Imperiului Otoman. Prin gestul său de a permite unei puteri străine să construiască o mega moschee în Bucureşti care să expună România la prozelitismul islamic într-o perioadă în care acesta aruncă în aer Europa, preşedintele Iohannis încalcă prevederile constituţionale”, este mesajul transmis de Bogdan Diaconu.

Acesta subliniază faptul că “Iohannis nu are nicio scuză pentru această moschee şi comite un act de ruşine naţională” şi vrea, nici mai mult, nici mai puţin decât “suspendarea din funcţie a preşedintelui României”.

Liderul PRU nu îi iartă nici pe parlamentari, susţinând că “dacă Parlamentul ţării ar reprezenta cu adevărat România, aşa cum a făcut-o în 1877, preşedintele Iohannis ar fi imediat suspendat şi apoi românii ar fi cei care ar decide dacă îşi mai doresc să continue cu un şef al statului care îşi închină ţara Turciei şi care acceptă colonizarea de populaţii străine pe teritoriul naţional”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version