Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Liviu Ţâroiu, este cercetat de poliţiştii rutieri din Argeș, pentru că a condus sub influenţa alcoolului, după ce a tamponat cu mașina un alt autoturism.

Martorii l-au filmat cu telefonul, iar imaginile care probează totul au fost date Poliției.

“Poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu, în care sunt implicate două autoturisme. Din verificările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul, care băuse, a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind luată şi măsura reţinerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulaţie.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version