Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, şi Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, au defilat agresiv, în ultimele luni, cu proiectul Legii salarizării.

Cei doi s-au lăudat că această lege ar urma să aducă lapte şi miere pentru bugetari şi că oamenii din sistemul public vor fi plătiţi cum se cuvine, chiar dacă poate mulţi dintre ei nu merită în condiţiile în care România şi-a pierdut deja cei mai buni doctori sau profesori.

Interesant este că foarte puţină lume se încrede în sustenabilitatea unui asemenea proiect. Raluca Turcan, încă preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, a recunoscut că “acest proiect nu poate aduce nimic bun”.

Printre prevederile sumbre ale Ralucăi Turcan aflăm despre “dispariţia locurilor de muncă din administraţia locală, procese şi inechităţi în sistemul public de salarizare”.

Nu în ultimul rând, Raluca Turcan a ţinut să tragă un semnal de alarmă: “Vrem să le transmitem celor care sunt dezamăgiţi de administraţia arogantă şi coruptă a PSD să se îndrepte spre PNL. Orice altă opţiune de vot ajunge într-un final tot în coşul PSD”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version