Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan minte cu bună știință atunci când spune că liberalii nu susțin introducerea pragului de 250.000 de lei (50.000 de euro) pentru abuz în serviciu.

OUG 13, reinventată de Senatul condus de Gorghiu: Prejudiciul sub 250.000 de lei nu este abuz în serviciu

Îl contrazice votul „pro” al senatorilor PNL, afișat pe site-ul Senatului!

Rareș s-a grăbit să posteze următorul mesaj pe Facebook, limitând accesul internauților la comentarii, semn că se aștepta la un val de aduceri-aminte din partea lor:

„Să fie limpede, PNL nu susține introducerea unui prag pentru abuz în serviciu. Să ne amintim că CCR, care a blocat de două ori tăierea pensiilor speciale, a stabilit introducerea unui prag, fără să spună cuantumul acestuia. Acest prag poate fi de 5 lei (1 euro), respectând astfel decizia CCR, care are caracter obligatoriu, dar fără să ne îndreptăm spre pragul de tristă amintire, dintr-o epocă ce trebuie condamnată!

Le cer colegilor din Camera Deputaților să corecteze varianta votată în această dimineață în Senat! De la Guvernul României, propunerea legislativă a plecat fără prag, ca să fie lucrurile foarte clare!

Acum 5 ani am ieșit în stradă, alături de milioane de români, pentru a protesta împotriva OUG 13. Vă asigur că nici eu, nici PNL nu ne-am schimbat. Nu ne călcăm principiile în picioare și deciziile luate atunci!

Marți, în primul BPN al partidului, vom lua și o decizie foarte clară în acest sens, iar colegii din Camera vor face ceea ce trebuie, pentru a demonstra că PNL luptă pentru justiție, nu pentru corupție!”

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version