Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a anunţat, miercuri seara, că noua propunere a PSD-ALDE pentru funcţia de premier este Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicaţiilor.

grindeanu

S-a ajuns la această soluţie după ce Sevil Shhaideh, prima variantă, s-a plâns că a primit ameninţări cu moartea, iar Liviu Dragnea a precizat că el nu se propune până nu îşi lămureşte situaţia din punct de vedere legal.

Printre rivalii politici, propunerea lui Dragnea a produs reacţii mixte. Cristian Ghinea, reprezentant al Uniunii Salvaţi România, susţine că “domnul Grindeanu este doar noua mască palidă a lui Dragnea”.

Pe de altă parte, Eugen Tomac, lider al Partidului Mişcarea Populară, spune că “propunerea este, în mod clar, mult mai bună, decât prima. Probabil domnul Dragnea s-a trezit din beţia puterii şi a început să gândească un pic mai raţional”.

Pe de altă parte, Raluca Turcan, preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, lansează un scenariu conform căruia “nominalizarea domnului Grindeanu reprezintă înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version