Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, îi răspunde fostului președinte Traian Băsescu, care l-a acuzat că refuză să-și asume responsabilitatea funcției pentru redeschiderea Arenei Naționale. 

primar esarfa sava

“Am văzut că domnul Traian Băsescu spune că nu am curajul să îmi asum răspunderea pentru deschiderea stadionului Național Arena. Fals! Am curajul să respect legea și să primesc în față toate înjurăturile oamenilor care nu cunosc foarte bine subiectul. Sunt sigur că și fostul primar general Traian Băsescu ar fi făcut exact la fel, ar fi păstrat stadionul închis. Dacă nu mai știți legislația în vigoare, vă recomand să o citiți și sunt sigur că o să vă schimbați punctul de vedere”, scrie Sava pe Facebook.

Traian Băsescu a postat marți pe Facebook un comentariu referitor la responsabilitatea funcției și la faptul că “proprietarul făbricuței de lactate Brădet ne-a dat o lecție”, dându-l ca exemplu șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, primarului interimar Sava, la guvernatorului BNR Isărescu și fostului premier Ponta.

Despre Sava, Băsescu a scris: “L-am văzut pe ‘gloriosul’ Primar General al Capitalei, ce-i drept interimar, care refuză să-și asume responsabilitatea funcției pentru redeschiderea celui mai modern stadion din România, Național Arena. Am văzut un glorios general de pompieri acoperit de şnururi sclipitoare şi cu caschetă cu cuc din fir aurit în frunte (ca să ştim în ce direcţie merge), spunîndu-ne că nu dă autorizaţie pentru funcţionarea Arenei Naţionale, fără să aibă alt argument în afară de cel al laşităţii de a se ascunde în spatele dramei de la Colectiv dar şi al refuzului de a-şi asuma responsabilitatea funcţiei, chiar dacă la copertină s-au făcut probe de rezistenţă la foc”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version