Prezent la Tribunalul Bucureşti, unde procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie solicită, din nou, arestarea sa preventivă, Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a făcut mai multe declaraţii extrem de interesante.

oprescu1

Printre altele, Oprescu a afirmat că a întreprins toate demersurile necesare pentru a se interna într-un centru de specialitate ca să fie supus unor investigaţii la plămâni.

Oprescu este suspect de cancer la plămâni, iar edilul susţine că starea sa de sănătate s-a agravat în cele aproape două luni petrecute în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, respectiv că oprea comisioane din contractele atribuite cu dedicaţie, Oprescu are mari probleme cu lege, numele său apărând şi în dosarul în care au fost reţinuţi, joi seara, Gheorghe Nichita, primarul suspendat al municipiului Iaşi, şi Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI.

Totuşi, Oprescu se declară nevinovat şi “pasează pisica” în curtea fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu.

“Contractele dintre Primăria Bucureşti şi UTI au fost încheiat pe vremea lui Adriean Videanu (n.r. – primar al Capitalei în perioada 2005-2008). Le-am verificat acum patru sau cinci ani şi nu am descoperit nimic, deci erau corecte. Între timp nu ştiu ce s-a mai întâmplat cu ele”, a spus Sorin Oprescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version