Fost ministru al Economiei în Guvernul USL, Andrei Gerea a rămas simplu deputat după ieșirea PNL de la guvernare în februarie 2014, apoi a migrat la ALDE, unde Tăriceanu l-a pus vicepreședinte, iar acum vrea să lase Parlamentul pentru un fotoliu de primar.

gerea
sursă foto infoargesnewsro

Dar nu oriunde, ci în fieful PSD, unde DNA a lăsat un mare gol prin arestarea ”dinozaurului” Tudor Pendiuc (PSD) în noiembrie 2014. E drept că după 8 luni acesta a fost eliberat și plasat sub control judiciar, dar cariera lui de etern primar al Piteștiului a apus.

Dragnea vrea să spele urma PSD cu un om al lui Tăriceanu, care se dă mai liberal decât PNL.

Candidatura lui Gerea a fost validată sâmbătă, în ședința Delegației Permanente a ALDE Argeș, desfășurată la Pitești.

“Cu această ocazie a fost validată candidatura (…) fostului ministru al Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor, deputatul Andrei Gerea. (…) De asemenea, au fost validate candidaturile pentru primăriile din Câmpulung Muscel – Sergiu Cicu, din Mioveni – Cristian Toma, din Ștefănești – Nanu Carzol, din Topoloveni – Dorinel Dima și Costești – Dan Vasile”, precizează un comunicat al ALDE Argeș.

În aceeași ședință au fost validați peste 90% dintre candidații la primăriile din județ pentru alegerile locale din 5 iunie.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version