Traian Băsescu, liderul Mişcării Populare şi fostul preşedinte al României, este extrem de dezamăgit de modul în care a acţionat Dacian Cioloş după instalarea sa ca premier.

traian_basescu2

Invitat la România TV, fostul preşedinte al României l-a acuzat pe Cioloş că “şi-a valorificat foarte bine CV-ul, menţinându-se cu suport politic, dar fără a-şi asuma intrarea într-un partid. Odată cu trecerea bugetului, face însă proba că poate să înghită şi broasca politică. Cred că nu va mai crede nimeni în neutralitatea lui politică”.

Pe de altă parte, Traian Băsescu se laudă că “nu avem în politică un om care să fie premier mai bun decât aş fi eu. Cred că aş fi un premier excepţional şi nu aş mai tăia salariile şi pensiile, decât dacă o situaţie de criză ar impune acest lucru”.

Totuşi, Băsescu recunoaşte că “după încheierea mandatului de la Cotroceni nu am avut în plan instalarea în funcţia de premier pentru că nu am cerut ţara pe contract”.

În legătură cu viitorul apropiat, liderul Mişcării Populare anunţă că “obiectivul meu nu este să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei. Vreau să fac din MP un partid care să obţină 15-20% din voturi la alegerile parlamentare de anul viitor”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version