Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, este extrem de nemulţumit de modul în care a fost realizat bugetul pe 2016 şi susţine că o mare parte din vină o au guvernanţii premierului Dacian Cioloş.

basescu-16

Liderul Mişcării Populare susţine că “reducerea consistentă a fiscalităţii, coroborată cu creşterea salariilor bugetarilor înseamnă ca şi cum am avea două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergând fiecare cu 80 de kilometri pe oră, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie”.

Traian Băsescu este de părere că bugetul pe 2016 este făcut de aşa natură încât să aducă numai dezastre şi le transmite guvernanţilor următorul mesaj: “Domnilor mecanici Cioloş, Dâncu, Borc, trageţi frâna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborâţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe toată viteza înainte spre dezastru”.

Fostul preşedinte al României nu a ezitat să se ia şi de Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, despre care spune că joacă rolul “impegatului venit la serviciu beat criţă şi care, inconştient, cere mărirea vitezei trenurilor la 120 de kilometri pe oră”.

Băsescu este convins că “aşa cum demagogul Dragnea cere creşterea salariului minim la 1.200 de lei de la 1 ianuarie 2016, poţi fi convins că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici macăr un singur pasager al celor două trenuri”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version