La mai bine de o săptămână de la atacurile teroriste care au lovit capitala Franţei, Paris, situaţia pe Bătrânul Continent continuă să fie extrem de încinsă.

basescu 3

S-au dat numeroase alarme în Londra, Roma, Bruxelles sau Milano, iar mai toată lumea din vestul Europei se uită cu şi mai multă atenţie în stânga sau în dreapta.

Traian Băsescu este optimist pe termen lung şi spune că “în cinci ani nu o să mai avem atentate pe teritoriul Uniunii Europene. Sunt sigur că până atunci se vor găsi soluţiile de punere sub control”.

Totuşi, Băsescu atrage atenţia că “în atacul de la Paris au fost identificaţi unul sau doi jihadişti care au intrat în Europa cu valul de imigranţi din septembrie sau octombrie. Aceştia au fost utilizaţi, dar în mod sigur mai sunt şi alţii”.

Fostul preşedinte al României susţine că “procesul de islamizare a Europei va continua. UE trebuie să renunţe la discursul corect politic şi să pună pe primul plan securitatea cetăţenilor şi creştinismul”.

Liderul Mişcării Populare se laudă că “în momentul în care eram preşedintele României le-am transmis aliaţilor noştri din NATO şi din Consiliul European că singura soluţie să pacificăm Siria este să folosim armata siriană”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version