Desemnarea lui Dacian Cioloş drept noul premier al României nu l-a lăsat impasibil pe Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

basescu 5

Acesta a precizat că decizia preşedintelui Klaus Iohannis era una aşteptată şi a reafirmat că “în opinia mea, Dacian Cioloş este o soluţie bună pentru funcţia de prim-ministru”.

Totuşi, Traian Băsescu nu ezită să trimită săgeţi către foştii săi colaboratori. Astfel, fostul preşedinte al României susţine că “oamenii fostului PDL nu au fost, nu sunt şi nu vor fi doar folosiţi de vechiul PNL. Ei au fost, sunt şi vor fi profund respectaţi în noul partid. Vasile Blaga va fi profund în explicaţii”.

Nu în ultimul rând, fostul preşedinte al României se întreabă “când îi vine rândul domnului Predoiu?”. Ştiut fiind faptul că, în momentul în care a ajuns preşedintele României, Klaus Iohannis, propulsat de Partidul Naţional Liberal, i-a promis lui Cătălin Predoiu, actualul prim-vicepreşedinte al PNL, funcţia de premier.

Este foarte posibil ca Predoiu să fie păstrat ca varianta de premier în cazul în care PNL va câştiga alegerile parlamentare de anul viitor şi va da majoritatea din Parlament.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version