Traian Băsescu, liderul Mişcării Populare şi fostul preşedinte al României, este convins că formaţiunea politică pe care o conduce va fi un jucător important la alegerile din acest an.

traian_basescu2

Băsescu susţine că obiectivul MP-ului la alegerile locale este să obţină 15% sau chiar 20% din voturi, însă fostul preşedinte al României atrage atenţia că “acest lucru depinde foarte mult de capacitatea organizaţiilor locale şi de modul în care se vor prezenta liderii locali în faţa alegătorilor”.

Invitat la o cunoscută emisiune de televiziune, Traian Băsescu anunţă că “pot spune cu certitudine că Mişcarea Populară nu va fi un partid care să stea pe margine la alegeri şi, cu siguranţă, nu vom rămâne în afara jocului la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cu cine vom candida, vom vedea”.

Traian Băsescu este convins că europarlamentarul Cristian Buşoi, reprezentantul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, “nu are nicio şansă de a câştiga alegerile, indiferent câte eforturi politice şi nepolitice se fac”.

În schimb, Băsescu este de părere că Nicuşor Dan ar putea câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, “dacă va avea o forţă politică să-l sprijine”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version