Prezent la o şedinţă ce a avut loc la sediul Mişcării Populare, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a anunţat care sunt obiectivele acestei formaţiuni politice pentru viitorul apropiat.

traian_basescu2

De departe cel mai important obiectiv este îndreptarea atenţiei către zona rurală, acolo unde Traian Băsescu îşi doreşte “crearea de nuclee ale Mişcării Populare”.

Fostul preşedinte al României anunţă că “ne-am propus, pentru alegerile locale, un vot politic de 10% sau 12%, pentru ca la alegerile legislative să luăm 20% din voturi. Pentru asta avem nevoie de structuri organizatorice. La Bucureşti, MP este al doilea partid, dar în mediul rural nu luăm mai mult de 6%”.

Băsescu este de părere că viitorul partidului este reprezentat de “oameni noi, tineri, fără experienţă politică. Trebuie o deschidere totală pentru oameni noi care vor să vină în politică. Pentru a-i face pe aceştia să vină în partid, trebuie să alocăm locul 2 organizaţiei de tineret în mod automat”.

Nu în ultimul rând, Traian Băsescu recunoaşte că “nu suntem în măsură să ajungem până la alegeri ca PSD sau PNL, dar va trebui să vedem cum îmbinăm credibil experienţa cu entuziasmul celor tineri pentru a ne îndeplini obiectivul. Pe termen lung, în 2024 vreau să ne propunem cele mai înalte nivele politice”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version