Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat marți că liberalii vor vota împotriva noului Guvern aflat “sub tutela feudală a lui Liviu Dragnea”.

raluca turcan

“Vizibil marcat de obsesia controlului, dl Liviu Dragnea a prezentat românilor o listă aflată sub tutela sa personală. Singurul lucru pe care l-ar putea face în interes public miniștrii propuși de către Liviu Dragnea ar fi să guverneze clar, transparent și să se emancipeze de sub tutela feudală a lui Liviu Dragnea. Așadar, PNL va vota împotriva Cabinetului PSD, va vota împotriva unei scheme supradimensionate a Guvernului și făcută pentru clientela politică”, a declarat Turcan, după ședința Biroului Politic Național al PNL.

Întrebată cum vede nominalizarea lui Teodor Meleșcanu ca ministru de Externe, ea a răspuns: “Întreaga listă a Guvernului este una încropită în funcție de interese personale sau de grup ale celor din alianța PSD-ALDE”.

Cu privire la propunerea lui Florin Iordache la conducerea Ministerului Justiției, Turcan a afirmat că aceasta este una “de sacrificiu”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version