Frăția PNL cu PSD la guvernare reprezintă și o victorie pentru mogulul Antenelor, Dan Voiculescu.

Turnătorul la Securitate „Felix” a așteptat doar o lună până să își instaleze în Guvernul Ciucă oamenii din partidul fondat chiar de el, PPUSL.

<strong>Doina Pârcălabu membru PPUSL și fostă șefă a Casei Naționale de Pensii Publice CNPP<strong>
 
Domnica-Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP) și membru al PPUSL, a fost numită secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, nou-înființat pentru PSD-ista Gabriela Firea.
 
Decizia de numire, semnată de premierul PNL Nicolae Ciucă, a fost publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.
 
 
Doina Pârcălabu a fost șefa Casei Naționale de Pensii în perioada ianuarie 2009 – mai 2012, fiind numită în funcție de premierul de atunci, Emil Boc. Ea a fost revocată de Victor Ponta, imediat după instalarea acestua la putere, în urma căderii Guvernului Ungureanu prin moțiune de cenzură.
 
<strong>Dan Voiculescu Felix fost senator condamnat la 10 ani de închisoare din care a ispășit doar 3 ani<strong>
 
Doina Pârcălabu s-a înscris în iunie 2020, în partidul fondat de Dan Voiculescu, direct pe funcția de șefă a Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.

Cu omul lui „Felix” instalat la Ministerul Muncii ca subaltern al PSD-istul Marius Budăi, securiștii lui Ceaușescu, dar și alți abonați la pensiile speciale au asigurate în continuare aceste venituri fără contributivitate.

Pensiile speciale au fost menținute fără probleme și de PNL, prin foștii miniștri Violeta Alexandru din Guvernul Orban și Raluca Turcan din Guvernul Cîțu, în ciuda promisiunilor electorale că le vor elimina.

Chiar și în prezent, din Ministerul de Interne, Servicii secrete și Armată ies la pensie oameni la 40 de ani, pentru a reveni rapid pe posturi călduțe la stat și a cumula cu salariul pensia nemeritată.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version