Parlamentarii USR și ai partidului Forța Dreptei au depus o moțiune simplă, luni, împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, pentru eșecul Schengen.

„România a înregistrat un eșec major, un eșec al actualei coaliții, un eșec al actualului ministru de Interne, un eșec al conducătorului diplomației, Klaus Iohannis”, a declarat liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă comună cu liderul USR.

„Depunem moţiune împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, am spus-o de acum o lună că pune în pericol Schengenul, iată că s-a concretizat exact ce am spus – pentru acest major al politicii externe româneşti trebuie să existe asumare şi responsabili. Bineînţeles, responsabilul principal este la Cotroceni, şeful diplomaţiei şi politicii externe a României, Klaus Iohannis, care s-a ascuns, care n-are timp să vină în faţa Parlamentului, în faţa poporului, să dea explicaţii, ci postează informaţii pe Facebook”, a declarat și liderul USR, Cătălin Drulă.

El se bazează „pe voturile tuturor celor care nu vor să facă scut în jurul unui ministru plagiator, organizator de licitaţii aranjate și care nu dă doi bani pe statul de drept, este luat în râs, un ministru de mâna a treia”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version