Uniunea Salvaţi România (USR) anunță, marți, că va vota pentru decretul de prelungire cu 30 de zile a stării de urgenţă, semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

„Este evident că nu am trecut de faza cea mai grea a pandemiei şi e nevoie în continuare de măsuri speciale. Noi, USR, am spus mereu că vom contribui cu toate puterile noastre la depăşirea momentului dificil prin care trecem”, precizează USR, într-o postare pe Facebook.

USR cere Guvernului „să fie transparent, să comunice mai coerent şi să ia doar măsuri care sunt discutate cu toţi” actorii politici, economici şi sociali.

„Vom trece de această criză, dar contează enorm felul în care o vom face. Cu cât există mai multă încredere în societate, cu atât sunt mai mari şansele ca pagubele de pe urma situaţiei curente să fie limitate”, mai scriu cei de la USR.

Unii membri PSD, în frunte cu liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, dar și Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, au anunțat că vor trânti la vot în Parlament decretul.

PSD amenință că nu votează prelungirea stării de urgență Ciolacu: Este „inconştienţă totală”, fără măsuri „corecte şi necesare”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version