Prezent sâmbătă la Timişoara, unde a susţinut o conferinţă de presă, Vasile Blaga, co-preşedintele Partidului Naţional Liberal, a anunţat că şi-ar dori ca membrii Guvernului Cioloş să se înscrie în Partidul Naţional Liberal.

sursa foto: Facebook Vasile Blaga
sursa foto Facebook Vasile Blaga

Blaga nu a ezitat să recunoască faptul că are toată încrederea în Guvernul Cioloş. “Îmi doresc foarte mult ca acest Guvern să performeze, de aceea îl şi susţinem”, a spus copreşedintele Partidului Naţional Liberal.

Blaga susţine că “Partidul Naţional Liberal nu este al meu, nici al domnului Robu, nici al doamnei Gorghiu. Este un partid deschis, serios, nu este o proprietate privată. Alegerile pentru funcţiile din PNL sunt deschise. Cine va fi ales, va fi ales. De aceea mi-aş dori ca foarte mulţi dintre membrii actualului Guvern să se înscrie în PNL şi să candideze pentru funcţii în partid”.

Pe de altă parte, Vasile Blaga recunoaşte că “suntem obligaţi să susţinem guvernul de tehnocraţi. Dacă prin moţiunea de cenzură reuşeam să ajungem la putere, am fi avut un guvern liberal. Dar aşa, suntem nevoiţi să susţinem Cabinetul tehnocratului Cioloş”.

Blaga nu ezită să-i atace pe rivalii de la Partidul Social Democrat. “Guvernul Ponta a căzut sub presiunea opiniei publice, a străzii. Însă culmea ipocriziei este la Liviu Dragnea, care spune că avem un guvern PNL. El uită că în acest moment majoritatea secretarilor de stat, a prefecţilor, a directorilor instituţiilor descentralizate aparţin PSD”, a afirmat co-preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Blaga anunţă că “după Consiliul Naţional din 11 decembrie vom lua măsuri care să urgenteze fuziunea dintre fostul PDL şi vechiul PNL, mai ales la nivel local”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version