Nemulţumit de ieşirea preşedintelui Klaus Iohannis, care a precizat că “românii ar trebui să voteze doar cu partidele care vor într-adevăr să facă reformă”, fostul premier Victor Ponta a ieşit la atac.

ponta psd

Ponta a ţinut să-i amintească lui Iohannis că girează un partid, Partidul Naţional Liberal, care mizează la alegerile locale pe mai mulţi candidaţi … “cu bube”.

Fostul premier chiar a înşiruit câteva exemple, susţinând că situaţia reală este mult mai gravă. “A crezut cineva vreodată în minciunile liderilor PNL?! Păi la Târgu Mureş candidează “independent” tot Dorin Florea (cercetat penal), la Arad “imaculatul” Falcă, la Botoşani tot Flutur bătut în 2012 la vot şi călcat apoi şi de procurori, la Caracal primarul pesedist trecut la PNL şi mai sunt zeci sau sute de exemple similare în ţară! Da, ştiu, ne-a zis Dl Iohannis să avem grijă să votăm doar partidele care “fac reformă”! Pe bune, ce spui Klaus?! Problema este dacă în continuare sunt români care să se lase păcaliţi iar şi iar de aceleaşi lozinci şi aceeaşi propagandă! Sper că nu!”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version