Obligat, practic, să renunţe la funcţia de premier după tragedia din Club Colectiv, Victor Ponta continuă să rămână pe cai mari.

ponta

Astfel, ultimele sondaje arată că Victor Ponta are mari şanse să reprezinte cu succes Partidul Social Democrat la alegerile pentru Primăria Capitalei, iar fostul premier profită la maxim de acest nou suflu.

Ponta a sărit la gâtul noului ministru al Finanţelor pe motiv că Anca Dragu a refuzat să mărească salariul minim la 1.200 de lei de la 1 ianuarie 2016.

Ponta consideră că prin această creştere s-ar ajunge la o situaţie în care “populaţia din sistemul ajutoarelor sociale va fi încurajată să-şi găsească mai repede un loc de muncă” şi îi recomandă ministrului de Finanţe “să nu mai piardă timpul şi banii cu alte analize inutile”.

În plus, fostul premier şi-a făcut din nou reclamă şi a postat pe pagina sa de Facebook un articol conform căruia “investiţiile străine directe au crescut cu 75%, până la aproape 2,8 miliarde de euro”. Articolul este însoţit de un mesaj ironic: “ce bine că acum nu îmi mai cere nimeni demisia”!

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version