Judecătorii de la Curtea Constituţională au decis, miercuri, ca alegerile locale din acest an să aibă loc într-un singur tur de scrutin, spre nemulţumirea celor de la Partidul Naţional Liberal.

ponta vorbeste

În schimb, fostul premier Victor Ponta a comentat extrem de amuzant întreaga situaţie. Ponta consideră că decizia CCR este una normală şi aşteptată şi spune că “nu ai cum să conteşti numărul de tururi de scrutin. Şi în America se alege într-un singur tur. Ce, acolo nu este democraţie? Aia cu contestaţia depusă la Curtea Constituţională a fost o trăznaie. Cum să conteşti numărul de tururi de scrutin? Astea-s trăznăi de-ale tovarăşei Gorghiu (n.r. – Alina Gorghiu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal)”.

Liderul PSD participă miercuri la un eveniment programat la Târgu Jiu, cu ocazia lansării candidaţilor PSD Gorj pentru alegerile locale.

Ponta a fost propus de Liviu Dragnea, preşedintele PSD, drept noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, însă fostul premier încă nu a dat răspuns clar în legătură cu această propunere.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version