Ministrul Energiei, Virgil Popescu, știe că nu va fi remaniat de premierul PNL Nicolae Ciucă, așa cum cere PSD.

El a declarat miercuri, la briefingul de presă de la finalul ședinței Executivului, că își va „face treaba în continuare”.

Știindu-se susținut de peședintele Klaus Iohannis, Virgil Popescu se vede în continuare stăpân pe Energie: „Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu”. Cine o fi Dumnezeu pentru el rămâne să vedem.

Întrebat dacă se așteaptă să fie remaniat, Virgil Popescu, cel care a deținut funcția de ministru al Energiei începând din noiembrie 2019, atât în Guvernul PNL Orban, cât și în Guvernul PNL-USR condus de liberalul Florinl Câțu, a răspuns:

„E prea mult totuși să faceți speculatii pe acest aspect. Dar nu mie trebuie sa-mi puneti acesta intrebare. Cine vine într-o funcție se gândește că nu e pe viață. Eu imi fac treaba să treacă oamenii de această iarna complicată. Îmi voi face treaba în continuare”.

La insistențele jurnaliștilor dacă se teme de remaniere, el a repetat de mai multe ori: „Nu-mi este teamă decât de Dumnezeu. Eu îmi voi face treaba în continuare. Dvs îmi puneți aceeași întrebare. Mă tot întrebați și eu vă răspund: Îmi voi face treaba în continuare”.

Premierul Ciucă refuză orice remaniere, pentru a-l proteja pe Virgil Popescu: „Nu e momentul oportun”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version