Nu îmi fac iluzii, știu că pentru toți românii Crăciunul înseamnă cozonac și punct. Și eu subscriu și profit de ocazie ca să vă recomand încă o dată, celor care nu ați făcut-o, să încercați rețeta de cozonac cu ciocolată, „rețeta dulce” din urmă cu câteva săptămâni.
Ce vreau să vă propun astăzi nu este să renunțați la cozonac, ci să încercați să completați „oferta”, de Crăciun sau de Revelion, cu un chec delicios, aromat și exotic, și care are aspectul perfect pentru un moment festiv.
Checul cu ciocolată și tahini este o combinație de două blaturi de compoziție diferită și glazură de ciocolată cu crantz de susan. Sună complicat, dar vă garantez că nu este, iar respectată pas cu pas, rețeta pe care v-o propun astăzi vă garantează rezultatul.
Timpul pregătirilor este pe sfârșite, așa că să lăsăm vorba și să trecem la treabă!
Un Crăciun fericit și Sărbători cât mai dulci vă doresc… dar cu rețetelde aici…