Etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League a început, marţi seara, cu un festival de goluri, înscriindu-se peste trei goluri pe meci în primele opt partide ale etapei.

2015-11-24_BARCELONA-ROMA_05-Optimized.v1448398369

Performera rundei a fost FC Barcelona, formaţie care a trecut cu un zdrobitor 6-1 de AS Roma. Aflat la primul meci ca titular după accidentarea care l-a ţinut două luni pe marginea terenului, Lionel Messi şi-a trecut în cont o dublă pentru gruparea catalană.

Luis Suarez, două, Pique şi Adriano au marcat celelalte goluri ale Barcelonei, în timp ce Dzeko a înscris în prelungiri golul de onoare al Romei.

De remarcat că 50% din şuturile Barcelonei pe poartă s-au transformat în gol, dar şi că gruparea catalană a avut nu mai puţin de 11 cornere, deşi este considerată o echipă cu talie mică.

Alte victorii la scor au obţinut Bayern Munchen, 4-0 cu Olympiakos Pireu (Douglas Costa, Lewandowski, Thomas Muller şi Kingsley Coman), Chelsea, 4-0 la Maccabi Tel Aviv (Cahill, Willian, Oscar şi Zouma) sau Arsenal, 3-0 cu Dinamo Zagreb (Alexis Sanchez, două, şi Mesut Ozil).

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Zenit St. Petersburg – Valencia 2-0 (Şatov şi Dzyuba), BATE Borisov – Bayer Leverkusen 1-1 (Gordeiciuk/ Mehmedi), FC Porto – Dinamo Kiev 0-2 (Yarmolenko, Derlis Gonzalez) şi Lyon – Gent 1-2 (Ferri/ Milicevic, Coulibaly).

FC Barcelona, Bayern Munchen, Zenit St. Petersburg, dar şi Real Madrid sau Manchester City s-au calificat deja în optimile de finală ale UEFA Champions League. Maccabi Tel Aviv şi Olympique Lyon sunt deja eliminate din cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version