Naţionala de fotbal a României va fi condusă la turneul final al Campionatului European din Franţa de Anghel Iordănescu.

sursa foto: frf.ro
sursa foto: frf.ro

Iordănescu îşi încheiase contractul cu FRF după amicalul cu Italia, dar între timp a acceptat prelungirea acordului până după turneul final de la Campionatul European de anul viitor.

Iniţial s-a spus că Iordănescu refuză prelungirea contractului pentru că vrea un salariu dublu, dar Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat că nu s-a pus problema banilor.

În schimb, Iordănescu a solicitat stabilitate la nivelul băncii tehnice şi a acceptat semnarea unui nou contract după ce toţi membrii staff-ului său au primit prelungiri de contracte.

De asemenea, Iordănescu şi Burleanu au negociat disputarea unor meciuri de verificare, iar preşedintele FRF l-a asigurat pe selecţioner că, în afara de amicalul cu Spania, din martie, România va mai disputa cel puţin un meci test foarte tare până la startul Euro 2016.

România va mai disputa şi alte meciuri de verificare, cu adversari de un nivel mai scăzut, Iordănescu solicitând cinci meciuri de verificare până la Euro 2016. Programul exact al meciurilor va fi stabilit după tragerea la sorţi din 12 decembrie, membrii staff-ului nefiind de acord cu disputarea unor meciuri împotriva unor echipe pe care le vom înfrunta şi în grupe la turneul final.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version