În ciuda gradului de rudenie dintre ei, relaţia dintre Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, şi Mirel Rădoi, antrenorul campioanei României, nu este una tocmai bună.

becali-steag-steaua-emblema

Cei doi au dispute din cauza faptului că afaceristul nu găseşte soluţii pentru ca Steaua să revină în Ghencea, deşi una dintre solicitările exprese ale lui Rădoi, când a preluat echipa, a fost ca gruparea să revină pe arena din Ghencea.

Steaua a fost evacuată din Ghencea, după ce a pierdut procesul cu Armata, iar cum cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun, echipa lui Rădoi a jucat majoritatea meciurilor de pe teren propriu pe Naţional Arena şi s-a antrenat pe unde a apucat.

COnform ziare.com, Gigi Becali spera ca situaţia Stelei să se îmbunătăţească, după ieşirea din schema a lui Gabriel Oprea şi a Guvernului Ponta. Totuşi, Armata pune condiţii considerate mult prea dure, astfel că afaceristul s-a săturat să negocieze şi a rupt legătura.

Mai mult, Becali a trimis o notificare către Armată prin care solicită returnarea investiţiilor pe care le-a făcut în stadion. Concret, afaceristul vrea peste patru milioane de euro din partea Clubului Sportiv Steaua Bucureşti sau returnarea nocturnei, a sistemului de supraveghere, a lifturilor de la tribuna oficială, lojele şi tabela.

Chiar dacă decizia nu este pe placul lui Mirel Rădoi, Gigi Becali este convins că Naţional Arena va primi, în scurt timp, autorizaţia necesară pentru redeschidere şi Steaua nu va mai fi obligată să-şi caute stadion pe la Cluj, Târgu Jiu, Botoşani sau Constanţa. În plus, Becali vrea să închirieze pe termen lung o bază de antrenament din apropierea Bucureştiului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version