Şase luni a aşteptat Benny Adegbuyi revanşa cu Rico Verhoeven, campionul mondial la categoria grea, în versiunea Glory, dar al doilea meci dintre cei doi luptători s-a încheiat mult mai prost pentru român.

benny

Dacă în iunie, la Lille, Benny a rezistat tot meciul în picioare şi a pierdut greu, la decizie, confruntarea cu Verhoeven, la Amsterdam, vineri seara, românul a capotat după doar două minute.

Mult mai puternic decât în alte meciuri, Verhoeven a apăsat pe acceleraţie încă din start şi a atacat în permanenţă, nepermiţându-i românului să respire.

După circa două minute, Verhoeven a reuşit o combinaţie excelentă şi l-a trimis în lumea viselor pe Benny cu două croşee de dreapta în bărbie.

Este a patra înfrângere suferită de Benny la profesionişti şi a treia prin knock-out. De remarcat, însă, că Verhoeven, care şi-a apărat titlul de campion mondial la categoria grea, în versiunea Glory, este singurul sportiv care l-a bătut pe Benny în ultimii trei ani.

Luptătorul olandez a ajuns la 47 de victorii şi a devenit o adevărată Bestie Neagră pentru români. Verhoeven i-a bătut de câte două ori pe Benny Adegbuyi şi pe Daniel Ghiţă. Iar olandezul este pe cai mari şi anunţă că este gata să se bată cu oricine doreşte la următorul meci.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version