Ca şi plecat de la Astra Giurgiu, club aflat la un pas de desfiinţare, atacantul Constantin Budescu are parte de o vacanţă de iarnă extrem de încărcat.

budescu

Fotbalistul îşi negociază un viitor transfer şi a primit oferte de la mai multe echipe importante, inclusiv de la campioana României, Steaua Bucureşti.

Gigi Becali, patronul Stelei, s-a înţeles cu soţia lui Ioan Niculae pentru a plăti 1,1 milioane de euro în contul transferului lui Budescu.

Însă afaceristul şi-a pus palmele în cap când a auzit care sunt pretenţiile financiare ale fotbalistului. Cu un salariu de 240.000 de euro pe sezon la Astra, Budescu este conştient că, totuşi, are şanse minime să prindă lotul României pentru Euro 2016, astfel că îşi doreşte măcar un transfer care să-i asigure liniştea din punct de vedere financiar.

Şi cum are oferte de peste un milion de euro pe sezon din zona arabă, Budescu a cerut cel puţin 500.000 de euro pe sezon pentru a rămâne în Liga I, la Steaua. Suma este considerată una mult prea exagerată de către Gigi Becali, care se teme că astfel va rupe echilibrul din vestiarul Stelei şi îşi va pune jucătorii din vechea gardă în cap.

În aceste condiţii, sunt şanse extrem de mici ca Budescu să ajungă la Steaua, atacantul Astrei fiind tot mai aproape de un transfer în zona arabă.

Ultima şansă ca Budescu să rămână în Europa este Dinamo Zagreb. Campioana Croaţiei pune la bătaie o sumă de trei ori mai mare decât cea oferită de Steaua şi i-ar putea garanta fotbalistului un contract consistent, mai ales că gruparea croată este abonată constant la banii mulţi veniţi din grupele UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version