CFR Cluj, campioana națională en-titre, a revenit pe primul loc în Liga I și încheie turul de campionat în fotoliul de lider.

Totuși, ardelenii s-au chinuit din greu pentru a reveni pe primul loc, impunându-se la limită, scor 2-1, pe terenul formației Sepsi Sf. Gheorghe.

Omrani a deschis scorul, în prima repriză, dar meciul a luat o cu totul altă turnură, după ce Mate Maleș a fost eliminat de la oaspeți.

Ștefan a egalat pentru Sepsi, în minutul 81, iar campionii au fost obligați să se apere eroic pe final, în inferioritate numerică.

CFR a dat lovitura în prelungiri, când Deac a transformat un penalty contestat de gazde. Cei de la Sepsi se tem că punctele pierdute cu CFR, pe teren propriu, vor conta enorm în lupta pentru calificarea în play-off.

Deocamdată, CFR are două puncte peste FCSB și patru peste Universitatea Craiova și Viitorul Constanța, la sfârșitul turului sezonului regulat.

Sepsi este pe 7, în afara locurilor de play-off, însă la doar trei puncte de podium și la un punct de ultima poziție care asigură prezența în play-off.

Tot duminică, în etapa a 13-a a Ligii I, s-a disputat meciul dintre Dunărea Călărași și Gaz Metan Mediaș, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0.

Runda se încheie luni seara, de la ora 21.00, cu o adevărată confruntare a suferinței, Concordia Chiajna, locul 11, urmând să primească replica lui Dinamo București, locul 12.

Dacă iese prost și din această partidă, Dinamo își compromite în mare măsură șansele de a mai spera la play-off, chiar dacă rămân 39 de puncte puse în joc.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version