Vineri seara, într-unul dintre primele meciuri din etapa a 17-a a Ligii I la fotbal, CFR Cluj a făcut spectacol în duelul cu FC Voluntari.

A fost 5-0 la capătul unuia dintre cele mai bune meciuri făcute de CFR în acest sezon. Atacantul George Țucudean a fost eroul partidei, acesta trecându-și în cont un hattrick.

Reușitele lui Țucudean au fost completate de golurile marcate de Cristi Manea și Valentin Costache, doi dintre cei mai tineri jucători din lotul CFR-ului.

Ardelenii și-au consolidat astfel locul 1 în Liga I, având în acest moment cinci puncte avans față de FCSB, care joacă duminică, de la ora 20.00, acasă cu Gaz Metan Mediaș, și șapte puncte avans față de Viitorul Constanța, formație care joacă sâmbătă, de la ora 20.00, acasă cu Dinamo București.

În alte două partide disputate până acum, din etapa a 17-a a Ligii I, Politehnica Iași și Sepsi Sf. Gheorghe au încheiat la egalitate, 1-1, iar AFC Hermannstadt a trecut, cu 2-1, de Concordia Chiajna.

Duminică, de la ora 17.00, avem CS Universitatea Craiova versus Dunărea Călărași, iar luni, de la ora 20.00, etapa se încheie cu duelul dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version